God Jul!

 

Hej allihopa! Det var ett tag sen sist. Jag har ju haft lite att göra, förstår ni. Nyss flyttat och snart jul, då har man det man gör. Pysslat och stökat med fantastisk frenesi har vi gjort.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi har bakat massor med pepparkakor, varav en del har packats i fina påsar och överlämnats till grannarna i trappuppgången, En fin tradition i familjen sedan många år tillbaka, i år extra trevligt då vi passade på att presentera oss också. Även brevbäraren har fått en liten present som sig bör. Den blev mera åt chokladhållet, tänkte att det passade bättre för trappspringande. Det har också kokats knäck och tillverkats annat gottigottgott.  Här ska det glufsas! Mammon har vi inte tillbett särskilt mycket däremot, han lär som vanligt bli besviken på oss. Vi har lyckats fylla julklappskorgen ändå, utan att höja Kinas BNP.

Vi har till exempel målat papper i fina färger, oljat och vikt papperslyktor av dem. Det blir fina presenter, det. Här är Storebrors vackra lykta:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Och nu är julen snart, snart här. Vi kanske inte tänker så mycket på Jesus, och på Mammon inte alls. För oss handlar det mera om kärlek, frid, pirrande förväntan och att vara tillsammans. Bara vara. Det räcker gott.

 

Fast lite måste man väl få skoja till det också, ju:

 

God Jul till er alla! Ta hand om er!

 

 

Annonser

5 thoughts on “God Jul!

  1. Vår julgran skulle vi nog ha hängt upp-och-ner med. Den slokar redan, nämligen.
   Och apropå vårt eventuella Stockholmsbesök behöver du inte vara orolig – vi ska nog få till det så det passar alla inblandade!
   God fortsättning till dig med! Kram!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s