CaLLe äR TiLLBaKa!

 

Och kan konstatera att semester från bloggande inte är samma sak som semester i övriga livet. Som det har sett ut de senaste dagarna i fröken Calles liv hade det inte hunnits med att skriva något här ändå.

Den huvudsakliga sysselsättningen jag har ägnat mig åt är att ha stått på loppis. Inomhus. (Ifall det är någon som undrar.) Vi blev inte miljonärer men inkomsterna översteg i alla fall utgifterna och det är en anledning till tacksamhet.

Fyndade den här:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nostalgitrippsöverdos! Bara synd att det var en liten bit. När jag var liten sydde mamma gardiner och kuddar av sammalika tyg och fyllde mitt rum med. Om ni är så olyckligt lottade att ni inte var med på den tiden kan ni titta på det här, så får ni ett hum om vad det handlar om:

 

 

Igår började förberedelserna inför för Storebrors födelsedagskalas/inflyttningsfest på fredag. Jag bakade kakor:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Och så har jag fått svar från Girl-It!

Men det återkommer jag till, nu ska jag baka bröd!

 

Annonser

8 thoughts on “CaLLe äR TiLLBaKa!

  1. Ju fler som protesterar desto bättre!
   Även om jag tycker att många är för mjäkiga när de gör det. Efterlyser större massor på gatorna, mera ilska. Upp till kamp, för tusan!

   Gilla

 1. Vid Gud, äntligen är du tillbaka!
  Men på allvar, loppis?
  Sälja: ja. Köpa: nej. Repeat after me.
  Fast sovkillen var fasen ett fynd.

  Gilla

   1. Bäst! Jag såg för övrigt en jätteintressant dokumentär om honom för något år sedan, tydligen är det värsta Sovjetpropagandan alltihop! Men vad spelar det för roll, det förstod man ändå inte någonting av som barn och jag ÄLSKADE att vänta på Nukkumatti (det skulle visst inte alls vara något bindestreck där) och se vad han kom med för färdmedel. Här är hans hemsida! http://www.nukkumatti.net/index.php?lang=fi Den finns på svenska också men jag är uppvuxen med finska Nukkumatti i barnprogrammet Pikku Kakkonen så för mig är den finska sidan den ”riktiga”.

    Gilla

    1. Som barn på 70-talet blev jag förmodligen översköljd med socialistisk propaganda. Det är kanske därför jag bryr mig om andra människor och vet vad som menas med solidaritet.
     Nuförtiden matas barn med sköt-dig-själv-skit-i-andra-marknadsliberal-våldspropaganda-nyliberal-tillbed-Mammon-ta-inte-hänsyn-till-någon-skjut-huvudet-av-dom-köp-allt-barnprogram. Då blir det som det blir.
     John Blund kör Trabant. Han vinner.

     Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s