åHH, DeT SKa BLi Såå RoLiGT!

 

Det kommer att bli en spännande sommar. Prominent besök från Amerikas Förenta Stater väntas, minsann. Vännen från Kjesätertiden kommer och liten återförening planeras hos annan vän i Dalarna. Tänka sig, tjugofem år har passerat, vad roligt det ska bli att ses igen! Alldeles pirrigt av förväntan är det! Fantastiskt underbart!

Men sen så börjar man fundera. Och så kommer herr Jante på besök som han brukar göra då det drar ihop sig till återträffar. Alla andra kommer att vara så lyckade, de har gått på konstfack, är konstlärare på fina konstskolan, illustrerar och skriver barnböcker, är fantastiska silversmeder, journalister och möbelsnickare, ja allt fantastiskt och lyckat som man kan tänka sig.

Och Calle då? Vad har jag åstadkommit? Liksom?

Åtta kilo kiwimarmelad?

 

Annonser

12 thoughts on “åHH, DeT SKa BLi Såå RoLiGT!

 1. Ha ha, ÅTTA kilo är ju faktiskt nåt att skryta med. Vem ska äta all marmelad?

  Oroa dig inte. 🙂 Det är väl dina vänner!?
  Om någon gör det till en tävling handlar det nog mer om hur den personen mår än något annat. Att vara Calle är väl gott nog alla dagar! (Obs! Utropstecken!)
  Fasen vad skoj med en återträff!

  Gilla

  1. Har du aldrig haft Herr Jante på besök? Han gillar kiwimarmelad.
   Jag oroar mig inte. Överlag brukar det visa sig att alla är ungefär lika lyckade/misslyckade när man skrapat lite på ytan. Dessutom är det underbara och fantastiska människor jag kommer att träffa. Längtar!

   Gilla

   1. Jo du. Jante är konstant parkerad, liksom hängandes, runt min arm. Men numera utan huvud, tackolov. 😀

    Gilla

  1. Några såna har jag ju klämt fram förstås. Frågan är bara hur högt den bedriften räknas när man snackar karriär. Är inte barn en sten om foten då?

   Gilla

 2. Vil bara lägga till att skulle tro att det antagligen är den minst karriäristiska gruppen människor man kan tänka sig. Om de inte genomgått en total metamorfos sedan sist förstås. Och ja det ska bli kul! 🙂 För övrigt skulle jag inte kunna få till så mycket som ett hekto kiwimarmelad, så det så!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s