eN SToCKHoLMSReSa

 

Barnen gick själva sista biten, stigen upp till skolan på kullen. De gick hand i hand och de vände sig om flera gånger och vinkade glatt och de såg så rara ut att hjärtat snörpte ihop sig i gullighetskramper.

Åkte buss till Stockholm. Löste korsord, åt medhavd matsäck (två äpplen) och sov en stund.

Tunnelbanan till Magnus. Pratade, åt lunch och Kjesäternostalgifrossade över gamla foton som vänner från förr lagt ut på Fejjan.

In till stan för att kolla på en utställning som kanske inte riiktigt var en utställning utan mera ba liksom en TV-skärm i ett hörn liksom och vi blev lite besvikna och gick för att dregla lite i Kulturhusets butiker i stället. Köpte fina små börsar till barnen att ha sina buss- och bibliotekskort i, rättvisemärkta – tack för det! – och jag blev nöjd igen.

Magnus köpte hallonalmanacka i fin pappershandel och blev nöjd han också.

Sen gick vi till restaurang där Inkan väntade och där vi åt och åt och åt och åt bananer och glass och vi blev jättenöjda och glada allihop!

Åkte en buss hem som för dagen hade utrustats med ovala hjul, eller så har de byggt om E 4:an till skogsväg för timmerlastbilar, så sova gick inget vidare. Läste seriebok av Sara Granér – Det är bara lite AIDS

 

 

 

 

 

 

 

 

jag fått av Magnus i stället. Underbart rolig! Tack Magnus!

Ja, åsså fick ju Magnus och Inkan varsin burk av min fantastiska kiwimarmelad! Lyllostar!

En alltigenom perfekt dag, alltså!

 

Annonser

6 thoughts on “eN SToCKHoLMSReSa

  1. 🙂 Perfekt, just det. (Även om det inte var en hallonalmanacka jag köpte utan en annan sort eftersom h-almanackorna var slut. Men jag var nöjd ändå.) Kram

    Gilla

    1. Magnus hade hittat den på bokrean. Annars finns den väl på biblioteket. Vansinnigt rolig – precis min humor! (Och eftersom vi är knäppa båda två lär det väl vara din humor också…)

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s