VaRSåGoD aLLa TRoGLoDyTeR – HäR FåR Ni LiTe TiLL aTT äCKLaS öVeR!

 

För mig passerade den obemärkt förbi, den var så fullständigt ointressant att jag inte märkte nåt överhuvudtaget. Den orakade armhålan i Melodifestivalen, alltså. Men eftersom att det händer att jag läser tidningen lite då och då och ibland även andra bloggar har jag fått mig att förstå det FASANFULLA som utspelat sig på FaceBook.

Det finns olika sätt att hantera människor som inte tänker längre än ett steg. Att bråka med dem leder sällan nån vart, så det exemplet tar jag inte ens upp som ett exempel. ”Never argue with an idiot, they only drag you down to their level and beat you with experience.”

Ett sätt är att ignorera. En effektiv approach till puckon i de flesta av livets situationer. Min personliga favorit. Ge dem ingen luft, helt enkelt.

Ett annat sätt är att avdramatisera. Dra ut trollen i solen och skoja till det. Funkar bra på t ex Jungle Bob, han har inte visat sig här sen dess.

Så här – mitt bidrag till normaliserandet av håriga kroppsdelar, en bild fritt fram att sprida i alla sociala medier och därmed fritt fram att äcklas över. Varsågoda! Kör hårt! Mina håriga ben:

 

 

Och nu kom en känsla av ”varför bry sig om ett sådant här menlöst I-landsproblem, varför inte skriva om svälten i Afrika i stället eller nåt annat viktigt” över mig. Är det här verkligen nåt att orka bry sig om? Varför inte bara sluta raka sig i tid och otid och låta idioterna folk vänja sig? Va?

 

 

 

 

Annonser

6 thoughts on “VaRSåGoD aLLa TRoGLoDyTeR – HäR FåR Ni LiTe TiLL aTT äCKLaS öVeR!

  1. Om det är ”äckligt” med hår..så har killar och män att göra, framöver..?
    Tänk vilken tid de måste lägga på att raka både ansikte, armhålor, vader, lår, rygg, bröstkorg, armar och inte minst DEN HÅRIGA RÖVEN, haahah!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s