oCH SoM aV eN HäNDeLSe………………….. (eller: Vi SoM GiLLaR HaLVa PRiSeT)

 

Lilla älsklingen har kräkts och som tröst och uppmuntran till att äta får hon önska sig vad hon vill från affären.

Hon önskar sig ProViva och hallonyoghurt.

Och som av en händelse…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annonser

29 thoughts on “oCH SoM aV eN HäNDeLSe………………….. (eller: Vi SoM GiLLaR HaLVa PRiSeT)

  1. Men jag tror att det stavas så, om det är synkronicitet du menar. Även om rättstavningskontrollen lyser ilsket röd. Det gör den både nu och då men jag får göra som jag vill, tycker jag. Det borde du också tycka, tycker jag.

   Gilla

 1. Å nej.Det stavas så. Jag menade att jag råkade trycka på tabb och enter och jag vet inte vad och helt plötsligt hade jag publicerat en kommentar utan att tala om vem jag var. Alltså länka, för mitt namn hade jag ju ändå skrivit… Ja ja. Så det var en sådan sluddrig jag syftade till. Jag lyckas ofta med sådana sluddringar på wordpressbloggar 🙂

  Gilla

  1. Ok. Jag brukar hänge mig åt att skriva långa, intressanta och väl genomtänkta kommentarer och sen råka trycka fel så allt försvinner och sen inte orka skriva nytt igen för jag kommer ändå inte ihåg nåt av det jag skrivit innan eller så skriver jag nåt nytt i alla fall och det blir skittrist och helt meningslöst liksom. Så brukar jag göra. På alla sorts bloggar. Även min egen.

   Gilla

   1. Undrar om jag svarar på rätt ställe nu..? Jo det har hänt mig med en och annan gång. Då brukar jag tänka på att allt sker av en orsak. Jag har dock inte kommit underfund med vad orsaken till att jag råkar radera en helt fantastisk kommentar skulle kunna vara.

    Gilla

 2. Haha! Men varför kan jag inte svara på din kommentar. Finns det bara ett begränsat antal svar som får göras? Jag ogillar begränsningar. Misslyckat är det isf. Jag tror att jag är något 24-7. Eller egentligen vet! om vi ska vara petnoga.

  Gilla

  1. Det har säkert med inställningarna att göra, ska se om jag kan göra något åt det.
   Kommentarerna (såväl som läsare) har ju inte direkt öst in här hos mig, så det har hittills inte varit något problem!
   Jag tycker begränsningar kan vara bra också. Det ligger en frihet i det och skapar kreativitet.

   Gilla

   1. Nu tror jag att jag har ordnat det, är inte så haj på sånt här. Om det är som jag tror så ska det nu funka i tio nivåer i stället för tre.
    Vill du testa?!

    Gilla

 3. Och nu fick jag ett höttande finger som deklarerade att jag minsann postade kommentarer för snabbt. Dessa regler och begränsningar. Nu gör du fel! Du kan ju inte göra som du vill förstår du väl. Nej jag förstod inte det. Men nu gör jag det. Jag lovar! 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s