DaGeNS iNFoRMaTioNSBRoCHyR oM LiVeTS MåSTeN

 

Kom i dag från Lindex. De uppmanar mig att ”skaffa looken” så det är väl bäst att jag gör det då. För hur skulle det annars gå?! Lindex vet ju bäst…

 

 

 

 

 

 

 

 

Så nu går jag omkring här hemma och övar på att se så där förförisk och trånande ut som en ska göra den här sommaren.  Bäst jag skaffar mig lite urringning också, för den rätta looken. Det är lite jobbigt bara att gå omkring med halvöppen mun, det blir lite torrt, men en vänjer sig väl.

Och när jag har övat in posen till perfektion, då ringer jag till Tant Grön, tillsammans kommer vi att slå Norrköping med häpnad och framkalla besinningslös beundran och kåtslag hos männen vi passerar!

 

Annonser

9 thoughts on “DaGeNS iNFoRMaTioNSBRoCHyR oM LiVeTS MåSTeN

  1. Asså. Det går inget bra för mig. jag övar och övar på den där kåtblicken men ser mest ut som en ledsen hund. Dreglar gör jag också av att gå med munnen öppen hela tiden. Inser också att jag inte kommer att komma i bikinin i år heller.
   Jag ger upp, äter kakor och drömmer mig bort till hösten då jag får gå påklädd utan att svettas ihjäl igen.
   Se snygg och kåt ut får nån annan göra. Ligga får jag ju göra i alla fall.

   Gilla

 1. Om man inte håller för strikt på en vegetarisk diet kan jag se flera fördelar med att gå med öppen mun! I sommartider brukar man ju kunna få i sig flugor och mygg och annars näringsrikt tex (och i bästa fall även en eller annat stekt sparv?).

  Gilla

  1. Och tänk vad attraktivt! Halvöppen mun med lite dregel och döda flugor i mungiporna, det bara måste finnas massor av män som tänder på sånt!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s