aPRoPå ESC

 

Så tänker jag att det verkar vara himla jobbigt att bo i Rumänien och måsta hålla på så här hela tiden. Hon har ju inte ens hunnit med att lära sig att sjunga ordentligt, ju. Låt flickstackarn flytta till ett land där hon får gå normalt med kläder på, tycker jag, så slipper hon att frysa också.

(Mandinga – Zaleilah)

 

Annonser

6 thoughts on “aPRoPå ESC

 1. Jösses, det var något av det sämsta jag hört och så löjligt fokuserat på klädseln eller rättare sagt frånvaron av den. Undrar om låten handlar om sex, för av hennes ålande och krälande att döma kan man ju tro det…hm, sångpedagog vore kanske något för damen ifråga?

  Gilla

  1. Tror inte ESC lägger några värderingar i det, de bekymrar sig inte särskilt mycket om nåt. Mänskliga rättigheter, till exempel. Money talks. Men som sagt var, det ska bli intressant att se hur hon kommer att bete sig på scenen…

   Gilla

 2. Stackars flicka. Det såg ju mest dumt ut med allt ålande och konstiga posande. Dock tror jag inte publiken går på sådant här alls, trots att sex brukar sälja. Jag har för mig att det brukar kunna gå lite hursomhelst i ESC med vem som vinner?

  Gilla

  1. jag vet inte ens om hon tog sig till final, satt på föräldramöte och missade kalaset. Tänkte kolla på SVT Play sen i kväll så skvallra inte! Det enda jag med säkerhet vet är att det brukar behövas både skämskudde och skämsfingrar i öronen när en kollar på ESC! Och mycket chips…

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s