DiN Nya BaRNVaKT?

 

I behov av en ny barnvakt till dina barn? Varför inte anställa den här killen – rekommenderad av Gotlands Tingsrätt till och med, så det måste ju verkligen vara en hyvens kille. Här är hans meritlista:

 

 • Han gillar att ta foton av sig själv endast iförd erigerad penis och flicktrosor med Snobbenmotiv. Foton han tagit när han har varit ”hjärndött kåt”.
 • I ”upphetsade ögonblick” laddar han ner tecknade bilder av små barn som utsätts för våldtäkter av vuxna män med stora könsorgan och finner dessa ”sexuellt upphetsande”.
 • Han är dömd för barnpornografibrott.
 • Han har för vana att runka bredvid sin dotter i sängen och lämna kvar ”runkpapper” där.
 • Hans dotter vittnar om att han har”stoppat in en taggig napp i rumpan”, att han har stoppat in en napp i hennes underliv, att han har ”stoppat in en pinne i stjärten”, att ”pappa har en stor fin snopp”, att ”pappa kissar vitt på min snippa”, att pappan ”kissar på mitt huvud, snippa, rumpa, ansikte, näsa och tån” och att han ”stoppar in en napp i stjärten samtidigt som han sjunger Nu stoppar vi nappen i stjärten…Nu stoppar vi nappen i stjärten”.
 • Hans dotter har också haft underlivsflytningar av en art som små barn inte har.
 • Han skickar mail till sin dotters mamma med budskapet: ”the voices are telling me to kill you”.
 • Han anser själv att de pinsamma avslöjandena av bilderna på honom själv endast iförd flicktrosor samt fynden av runkpapper i hans och hans dotters säng har”noll och ingenting med hans barn att göra”.
 • Han orkar inte hämta sin dotter själv vid umgänge för att det är för dyrt/jobbigt.
 • Ja, åsså kan han prata flytande japanska.

 

Och så här ser han ut:

 

 

 

 

 

 

Vill ni ha hans telefonnummer?

 

Annonser

14 thoughts on “DiN Nya BaRNVaKT?

  1. Bra att veta, eftersom det är troligt att han inte kommer hem till en för att barnvakta utan förmodligen förutsätter att en ska lämna av sina barn hemma hos honom!

   Gilla

  1. Totalvidrigt. Undrar om de som satt och dömde att han ska få ha obevakat umgänge med dottern själva skulle vilja ha sina barn/barnbarn där.

   Gilla

 1. Jag tycker vi borde förmedla denna barnvakt till ALLA som har stöttat mangamannen. Varför nöja sig med tingsrätten? Oscar Swartz, Hanne Kjöller, Ann-Marie Maukonen, Oisin Cantwell, Ulrika Knutsson, Nils Funcke och många många fler bör alla vara beredda att ringa Simon när de behöver en barnvakt nästa gång (inte för att jag vet eller egentligen bryr mig ifall dessa människor har barn).

  Gilla

  1. Ja, det är klart. Tycker en att något ska vara ok för någon annan ska det väl i konsekvensens namn vara ok för en själv också. Har de inga egna barn har de kanske några syskonbarn de kan låta honom ta hand om. Eller varför inte låta honom få anställning på ett nattdagis? Med ensamt ansvar för barnen på nätterna? Godnattvisor kan han ju redan: ”Nu stoppar vi nappen i stjärten, nu stoppar vi nappen i stjärten…” Det vore väl fint, nu när han nu anses vara en sån trygghet för små barn? Han kanske kan starta familjehemsverksamhet? Eller kurser för barn i mangateckning där de kan leta efter inspiration till konstnärliga teckningar på obskyra japanska hemsidor?

   Det som gör att jag får väldigt ont i magen av allt det här är att jag, sorgligt nog av egen erfarenhet, känner igen hans retorik – hans skicklighet i att ursäkta sig, förringa sina sjuka handlingar och förmåga att få folk med sig. Det luktar narcissism, psykopati eller något åt det hållet i personlighetsstörningsväg. Han tillhör knappast den normala mänskliga gråzon vi andra befinner oss i, det är en sak som är säker. Jag hoppas verkligen att mamman totalvägrar att låta honom träffa dottern själv och jag önskar av hela mitt hjärta att det var något jag kunde göra för henne.

   Gilla

 2. Tack Calle.
  Försöker sprida detta inlägg. Att det finns ett barn med i processen verkar många glömt bort. Det är ju utifrån barnets berättelse som hela denna sorgliga historia med Simon L började. Idag bär mamman skuld till att Simon L hamnat där han är idag. Hon har blivit en brottsling. Vad kan man dra för lärdom av allt detta kan man undra. Vilka råd går det att ge till en mamma vars barn börjar berätta ? Någon som har ett svar.
  Måste vara anonym ett tag till (vilket jag hatar), men snart så skall den andra sidan av myntet visas.

  Gilla

  1. Min mamma, som är en väldigt klok mamma, brukar säga till mig:
   ”Först kommer lögnen och rider, efter kommer sanningen och skrider.”

   Jag hoppas verkligen att sanningen inte kommer skridande i det här fallet, utan mera som en flodvåg över Sverige och världen. Tänker på mamman och barnet och hur utsatta de är och önskar, som jag skrivit förut, att det fanns något jag kunde göra för dem. Att skriva här känns inte tillräckligt men en får göra så gott en kan. Liksom du!

   Gilla

   1. Vilka råd ska man ge till en mamma vars barn börjat berätta? Det finns inga råd att ge eftersom rättssystemet och myndigheter oftast står på förövarens sida. Det gör de av okunskap och naivitet men ibland även pga korruption eller vänskapsjäv. Det enda som skulle kunna hjälpa är att alla drabbade börjar berätta helt öppet och gör det tillsammans så de inte blir så sårbara. Det andra är att fler skriver just sådana här inlägg och uppmärksammar skandalerna som kostat tusentals barn en trygg uppväxt utan övergrepp.

    Gilla

    1. Tack för ditt svar och du skriver så sant. Tyvärr är det så svårt att berätta om, särskilt för barn och om det handlar om någon som de står i beroendeställning till. Vi andra får göra så gott vi kan för att påverka myndigheterna och stötta offren.

     Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s