TRaNSiToRiSK GLoBaL aMNeSi

 

Drabbades jag av i går. Enklaste beskrivningen är väl att det gick en säkring i hjärnan och jag tappade minnet. En längre beskrivning kan ni läsa här.

Inget farligt men jag är trött och återkommer när jag orkar.

Ha de!

 

Annonser

9 thoughts on “TRaNSiToRiSK GLoBaL aMNeSi

  1. Fullt allvarlig. Kommer inte ihåg någonting från gårdagen fram till sena eftermiddagen. Tydligen inte helt ovanligt och helt ofarligt. Det var hjärnan som stängde av, helt enkelt. (Du kan räkna ut varför.)
   Jag är väldigt trött, bara. Känns som om hjärnan går på högvarv för att försöka få ihop gårdagen och sortera in allt på rätt ställe. Tar några dagar innan jag är helt återställd. Annars är jag ok. Jag har ju en man som tar hand om mig, haha! 🙂

   Gilla

  1. Antingen var det som att vara dement och då var det ganska läskigt, eller så var det som att trippa på LSD och då var det ganska coolt.
   Mest slitsamt var det väl för Skägget som fick svara på samma frågor femtielva gånger. Enligt honom hade jag typ fem frågor som gick på repeat hela tiden. Han såg lite sliten ut framåt kvällen.

   Gilla

 1. Tänk på dig själv, Calle. Utan dig, vad gör din familj..?
  Får mig att tänka på citatet:
  ”Alla bara tänker på sig – det är bara jag som tänker på mig”.

  Gilla

  1. Du som läser min andra blogg kan räkna ut varför det blev som det blev. Det blev för mycket.
   Jag är ändå tacksam över att det hände, det lärde mig att jag måste ta hand om mig själv bättre, att jag inte är någon superkvinna som tål hur mycket som helst. Och att jag har tagit mer stryk av det jag varit med om än jag trott. Det fick nog Skägget att tänka till lite också, att han inte kan förlita sig på att jag fixar allt och att han inte ska lita på mig när jag säger att jag gör det. Han är bra, även fast han är man. 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s