SKa HyLLoRNa På SySTeMeT MåLaS RoSa oCH BLå oCKSå?

 

Tjejer kan tydligen inte dricka öl heller. För anledningen till att vi inte häver i oss samma mängder som männen måste tydligen bero på att vi tycker att öl är för beskt och ingenting annat, typ att vi inte finner någon anledning till att bli fulla eller måste dricka för att kunna umgås eller liknande anledningar.

Carlsberg, vars öl det egentligen inte är något större fel på (fast Guinness och Murphy’s är godare) har nu enligt Aftonbladet engagerat företagets 130 forskare i att försöka lösa gåtan ”vad kvinnor vill ha”/”komma på nya uppfinningar och koncept”. Inte för att de är intresserade av vad vi tycker om egentligen, utan för att kunna pådyvla oss fler produkter som kvinnor förväntas vilja ha för att företaget ska tjäna mer pengar. Förstås.

Carlsbergs VD, Jørgen Buhl Rasmussen, förutspår att det i varuhusens ölavdelningar i framtiden kommer att finnas ”en kvinnlig sektion med produkter med sötare smak”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amenvafan. GE ER!

 

 

(Liten brasklapp: artikeln AB hänvisar till kommer från The Sun.)

Annonser

6 thoughts on “SKa HyLLoRNa På SySTeMeT MåLaS RoSa oCH BLå oCKSå?

  1. Jag ser framför mig ett sorts Toys’r’us fast med alkohol. Vi får inte gå till den blå avdelningen utan tvingas handla sliskcider, tjejöl, alkoläsk och vin i flaskor i form av delfiner på den rosa avdelningen.

   Gilla

  1. Alltså. Det finns ju redan ”tjejdricka”. De behöver väl ändå inte göra det så förbaskat uppenbart? Ska flaskorna vara rosa och med glitter i ölen också?
   Öl uppfattas som grabbigt – jobba på den fördomen i stället för att förolämpa kvinnor.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s