KöP iNGeT

 

En till:

 

 

 

 

 

 

 

 

 
(Ja, jag vet, det heter ”ingenting”  men det fick inte plats, ju.)

 

Trevlig helg!

 

Annonser

25 thoughts on “KöP iNGeT

 1. Om du inte redan gjort så gör en VÅGA. Den gillar jag. Också ”önska dröm gör” tillsammans, har jag skrivit på min vägg. Och ANDAS står det i köket. Gillar ord. Eller varför inte svaret på allt: KÄRLEK. Så, sätt igång och brodera nu ;D

  Gilla

 2. På min dörr står det ”NT ska till dörren bredvid”. Jag vet inte hur många fler än jag som skulle ha användning av en sådan tavla, men du ska veta att det finns ett litet behov iaf ;D ;D

  I´m on fire today! Och då sitter du på ett plan och inte kan svara på mina fantastiska kommentarer. Attans!

  Gilla

  1. Jag har inte åkt än men jag ska hinna med att packa också. Och mäta broderinålen så att den säkert är kortare än sex centimeter. För annars vadå? Ska jag köra in den i ögat på piloten då eller?

   Gilla

   1. Ja, var ska du annars köra in den i om inte i pilotens öga! Alltså, det här med säkerhetsåtgärder… Det är en diskussion. Jag vill inte säga att jag är emot all form av säkerhet som cykelhjälm och bilbälte tex, men nålar, ej längre än sex cm, vill en skada någon så kan en göra det oavsett liksom. Den typen av säkerhetsåtgärder handlar endast om en inbillad säkerhet. Så känner jag. Vi kan inte skydda oss mot allt. Och jag tycker nog att det kan skada mer än göra nytta om vi försöker skydda oss mot allt. Människor behöver tillit och inte ständigt känna sig ifrågasatta. Så fort jag ser en polis så känns det som att jag har gjort något fel. Det är väl inge bra?

    Gilla

    1. Det där så kallade ”säkerhetstänket” har för länge sedan passerat all rim och reson. Det handlar inte om säkerhet. Det handlar om att hålla folk på plats.

     Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s