Nä, JuST DeT

 

Visade den där MSN-grejen för Skägget i går.

Jag:  – Undrar om nån gång kommer att få se en likadan fast tvärtom, hur killen ska vara mot tjejen. Det har jag aldrig sett nån gång.

Skägget:  – Det är ju ingen som vet.

 

 

Annonser

4 thoughts on “Nä, JuST DeT

 1. Det är så himla, himla sorgligt. Och du skriver det så fint. Åh Sandra, jag hoppas verkligen att du och Joakim nångång kan hitta tillbaka till varandra för det är nog det finaste som finns, vänner som alltid finns där och som man vet gör vad som helst för en. Och det är nog det sorgligaste som finns att se en sådan vänskap försvinna.

  Gilla

 2. Det där spär ju bara på myten om att män måste vara macho och kvinnor ska ha sin understående roll, och om motsatsen finns, vare sig den är frivillig eller ofrivillig, ses det som något negativt.

  Näe, nu ska jag fan i mig ta och fortsätta skriva på min berättelse om troligen den mest känslofyllda tonårsgrabben som någonsin har existerat!

  Gilla

  1. Jag levde tyvärr på den tiden då det inte var en myt utan en sanning. Det är inte självklart ens idag att det är en människosyn från artonhundratalet. Jag träffar hela tiden på män-niskor som tror att det är så här som det ska vara när det är som bäst.
   Vilket du förmodligen kommer att upptäcka du också om du skulle komma på tanken att försöka få den där novellen publicerad…

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s