100 MiL iS VeRy FaR THRouGH THe SNoW

 

Calle tar jullov och åker långt bortom all ära och redlighet, internetuppkopplingar och civilisation. Nja, nästan i alla fall. Ni vet hur det är när jag är på vift, en kan aldrig veta när jag dyker upp här igen eller på vilket sätt.

Under tiden ska ni få ett uppdrag! En utmaning! Något att göra under långa vinterkvällar och julmatskoma i soffan! Spännande!

Ni ska skriva sammanlagt TRETTIOSEX kommentarer på min blogg innan året är slut! Varken fler eller färre!

Fixar ni det? Ja, det gör ni!

Sen svarar jag på alla i början av januari!

 

Hej Då, sköt om er och ha en riktigt God Jul!

 

 

Annonser

8 thoughts on “100 MiL iS VeRy FaR THRouGH THe SNoW

  1. Ja, det blev kanske inte så bra det där, tänkte väl att kommentarerna skulle rada upp sig lite snyggt under det här inlägget men så blev det ju inte…
   Nu är det i alla fall TJUGO stycken kvar till tretusen – snyggt, va!? Du får hjälpa till!

   Vi blir kvar i iskalla mörkret (Byske/Skellefteå/Mårtensboda) ett tag till, date får planeras till slutet av januari eller nåt? Om inte du kommer till oss tidigare. Det är ju inte riktigt Columbia men det kan vara trevligt ändå! 🙂

   Gilla

 1. Om man går längs med gatorna här är det lätt att hitta gömda, små skatter som ett litet tehus, en pittoresk park eller en byggnad som verkligen ser ut att ha en historia att berätta. De små gatorna är också fyllda av små, mysiga caféer och barer som är väldigt typiska för Budapest. De består ofta av gamla bostadshus som blivit konverterade. Barerna och caféerna har ofta antika möbler och intressanta dekorationer, som ger dem en väldigt gammaldags känsla. På senare år har de blivit väldigt trendiga och ett besök till någon av dem bör man inte missa om man åker på en resa till Budapest.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s