uR ”CoPS”

 

Bad guy:  – Did you ask those blacks about me?

Cop:  – Why do you have to be racial?

Bad guy:  – It’s my goddamn constitutional right!

 

13 reaktioner till “uR ”CoPS”

    1. Asså, jag håller på att röja mig igenom hemmet och hittar små lappar ÖVERALLT med citat, adresser till intressanta hemsidor och annat smått och gott jag sparat genom åren. Bland annat hittade jag det där, det är ett utdrag ur TV-serien ”Cops”. Tycker det var kul att killen tyckte att det var hans grundlagsskyddade rätt att vara rasistisk. Känns det igen? (Tänk ”Yttrandefrihet”)

      Gilla

  1. Typ ja. Men får en verkligen lov att vara så korkad. Borde det inte vara olagligt? 😉 Tycker jag iaf. Jag menar de förbjuder ju de mest vansinniga saker så varför inte stupiditet? Joråsåatteh.

    Gilla

  2. En kanske skulle ta å blogga lite själv… en har ju så mycke klokt å säga liksom. Äsch, jag tar ett glas vin istället och somnar till någon dålig film. Trävlig hälg!

    Gilla

    1. JA DET TYCKER JAG!
      Det var alldeles för länge sen du bloggade sist. Du kan ju dricka lite vin först så kan det bli riktigt intressant!
      Nice helg till dig också! Lunch nästa vecka? A har fyllt år, tänkte bjussa henne, du kan också hänga med! Onsdag?

      Gilla

      1. Ja det har hon ja! V fyller år på ons och jag ska vara ledig då och vi ska visserligen till etcetera å luncha då. Detta är hemligt, så du inte nämner detta om du ser oss skolgården i veckan 🙂 Jag vill inte bestämma något då det är V:s dag och hon får bestämma, men råkar vi vara där samtidigt så kanske vi kan sitta vid samma bord 🙂 För ja jag utgår ifrån att ni ska till etcetera! 😀

        Gilla

            1. Här skulle det vara. Asså svarsknappen borde ändå vara under kommentaren och inte över. Det är inte konstigt att jag hela tiden trycker på fel! Hmpf! 🙂

              Gilla

Lämna en kommentar