STäDaR

 

Inte hemma då, där får dammråttorna dansa fritt på bordet. Nej, jag städar bloggen. Ni vet hur det är, en hittar en massa fina saker som en släpar hem och sen ännu mer fina saker och en del blir en del av ens vardag och en del får stanna för att de besitter något sorts affektionsvärde och en del för att de är roliga att titta på ibland men så har en en massa som bara står och är i vägen och en kan inte riktigt komma sig för att ge bort dem till någon annan som skulle uppskatta dem bättre och så har vi ju det där med skräp…

Och så står en där en vacker dag med huset fullt och en vet inte vad som hände eller vad en ska göra åt eländet. Alternativet att anmäla sig till ”How clean is your house” börjar kännas rimligt. Men det är ju en blogg! Finns ”How clean is your blog”? Nej! Nähä. Ja, då är det väl bara att kavla upp ärmarna och sätta igång då.

Började med att klicka bort hela länklistan. Där är jag nu. Jaha, och vilka ska jag spara då? Vilka länkar tillhör min vardag? Vilka vill jag titta in i ibland? Ångest: tänk om någon blir ledsen för att jag tar bort dem? Jag vill inte göra någon ledsen! Tänk om någon som läser här men inte vågar skriva något skulle blir jätteglad om de stod med i min länklista? Göra andra glada tycker jag ju om!

Så.

Vill ni vara med? – Säg till!

Har ni åsikter? – Säg till!

 

(Ser ni hur snyggt jag dumpade över ansvaret för min städning på er? Haha! Nu kilar jag iväg till soffan, läser bok och dricker te.)

 

Annonser

4 thoughts on “STäDaR

    1. Jag vet. Klart jag tar med de som jag vill ha men om du vill vara med kanske jag tycker att det är extra roligt för att du vill det. Vill du det?
      Dum fråga förresten, du kommer att vara med vare sig du vill eller inte! 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s