HeLDaG

 

Började i morse med utstädning på skolan. Jätteroligt!

Sen promenerade vi till Kårhuset Trappan och Alternativet Festival, där vi lyssnade på bra musik och kollade på Genusfotografens föreläsning. Vi och vi, jag var lite orolig för att han skulle visa en massa fiskporrbilder så jag lät barnen stanna utanför och lyssna på musik för säkerhets skull. Sen kom de in på slutet i alla fall och då fick de stanna för det hade inte visats några bilder på sånt och då blev det förstås så att både fiskporr och våldtäktskonst från typ 1700-talet visades. Som tur är tror jag inte att de fattade så mycket ändå, de hade bara parkour i tankarna just då. Eh…

Vi provianterade på ICA och sen drog vi till Pompom i parken med NEMCOM. Picknick i gröngräset till skön elektronisk musik och där slappade vi tills framåt kvällen.

Skägget, då? Han skickade vi till Hultsfred igår till den riktiga Hultsfredsfestivalen. Går det inte så går det ändå, som de säger där nere.

Och nu?

SEXTIOFYRA SOVMORGNAR PÅ RAKEN!

 

Annonser

10 thoughts on “HeLDaG

  1. Låter helt jävla underbart och med risk för att låta jävligt bitter, så spenderade jag dagen med att packa och nu värker det i hela kroppen, men inte får jag vila, bara å bita ihop komma igen, för färdig är jag då inte. Men snart, snart, får vi flytta!!! Och då, då, blir allt bra 🙂 Och mycket besök vill vi ha. OBS! Glöm ej badkläder.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s