TiDeLiPoM!

 

Calle & co åker till Långtbortistan Stockholm idag. Vi ska klia katter bakom öronen hos Inkan och på lördag ses vi i Kungsan och Stockholm Street Festival. Om du är där och får syn på en dreads-hippie-tant med skäggig sidekick får du gärna komma fram och säga Hej!

Får se om det kommer någon rapportering därifrån, är lite upptagen framöver, som med begravning och Estlandsresa och sånt…

Tidelipom!

 

Annonser

11 thoughts on “TiDeLiPoM!

  1. Var du där? Missade vi varandra?

   Visst kan jag maila och du kan maila mig om du vill, min adress står i högerkanten!

   Hur jag ser ut? Som en lagom tjock dreads-hippie-kvinna i sina bästa år! 🙂

   Gilla

  1. Så du var där? Äsch, då att jag missade det. Kollade väl inte efter dig heller, kan jag väl erkänna. Jag är ganska blind vad gäller andra människor eftersom jag har så svårt att känna igen folk att jag liksom räknar med att jag inte kommer att göra det, speciellt på ställen där jag inte rör mig till vardags (dvs utanför hemmets väggar, typ). Är glad att jag känner igen mina egna barn, det är på den nivån det är…
   Men vi tar nya tag och så hör jag av mig nästa gång jag besöker den Stora Staden så får vi se om vi kan ses – det vore skoj!

   Gilla

  1. Nämen HEJ!
   Jag blev alldeles förstummad av sorg när jag såg att du stängt ner din blogg och trodde att du lämnat oss för evigt utan att säga hej då. Jag klarar inte av sånt, det är alldeles för traumatiskt.
   Vilken lycka nu när du är tillbaka och TACK för att du tittade in och sa ”Häppåre”. Nu är jag glad igen och länkat har jag gjort. Ordningen återställd!
   Allt väl med dig och bebis?

   Gilla

   1. Allt är guld! Ska bli skönt att slippa alla troll. Nya tider 🙂 Hoppas du mår bra? Nu ska jag catch up på alla dina senaste inlägg! 🙂

    Gilla

    1. Måste vara skönt att börja om från början. Som en sorts Katharsis. 🙂
     Här är allt bra, drar iväg till Estland i två veckor så du kommer att ha gott om tid att läsa ikapp. Ingen Internet dit vi ska; ut till en liten ö där det finns absolut ingenting att göra, så jag kommer att ha semester på riktigt!
     Ha det gott så länge!

     Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s