MiSS SKiNNy

 

Läser om att ett klädföretag som går under namnet Miss Skinny ska lansera sin webshop nu i dagarna. Tycker att det låter som en dåligt genomtänkt affärsidé att bara sälja kläder i en storlek, det är ungefär som om Kapp-Ahl bara skulle sälja kläder i storlek 44. Speciellt som storleken de inriktat sig på är Size Zero – motsvarande storlek 32 i Sverige – inte direkt är den storlek som skulle tänkas gå bäst här. Kundunderlaget torde vara starkt begränsat om en säjer så. Nåväl, de gör väl som de vill och en får väl hoppas på att det inte är någons nära familjemedlem som gått i borgen för banklånet, det kan visa sig tära en del på familjekänslan inom en snar framtid kan jag tänka mig och det vore ju tråkigt om det blev så. Lars Norén har väl att göra ändå.

Miss Skinny

Eftersom jag inte tillhör målgruppen (surprise!) och eftersom jag, vilket jag motvilligt erkänner, har de kläder jag behöver så tänkte jag kolla om Syster Yster, elva år, kanske skulle kunna kolla in utbudet, hon är ju inte så stor.

Måtten för storlek 32 är alltså: bystvidd: 80cm, midjevidd 59cm och stussvidd 82cm. (Känns lite konstigt att skriva -vidd i det här sammanhanget…)

Det gick sådär, konstaterade jag efter att ha greppat måttband och Syster Yster. Eftersom hon bara är elva så fyller hon inte riktigt ut upptill, där fattas det fem centimeter. De fem centimeterna skulle hon behöva flytta upp från midjan för där var hon lika många centimeter för stor. Rumpan passade däremot, så om hon hittar ett par byxor som går att släppa ut i midjan så funkar det. Får kolla på torsdag, då är det premiär för webshopen.

In och handla då, vi vill ju inte att syskonen Skinny ska sitta på banken och vara osams nästa år, eller hur?!

 

PS – om du vill veta hur du ska se ut – kolla här.

 

Annonser

4 thoughts on “MiSS SKiNNy

 1. Låter som en otroligt dålig affärsidé. Problemet är väl att det finns vissa korkade tjejer som kommer att ”skryta” med att de kan handla kläder på miss skinny. Själv tycker synd om de som inte ens har någon storlek. Noll. Vem vill vara en nolla, liksom?;)

  Gilla

  1. Haha! Vem vill vara en nolla?! Just precis!

   Roade mig förresten med att mäta Storebror, tolv år, också – han får inte heller plats i de där kläderna. Den enda som klarade måtten var Lillebror, sju år. Han behöver bara skaffa bröstimplantat så blir det perfekt passform..! 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s