DaGeNS DoKuMeNTäR – SeXy BaBy

 

”Idag är all slags porr är tillgänglig via Internet och vi lägger ut intima bilder på sociala medier. Hur är det att vara kvinna när skönhetsidealen influeras av pornografin? Möte med tre kvinnor i USA. 12-åriga Winnifred säger att de flesta killar har porr-appar på sina mobiler. Laura är 22 år och sparar pengar för att göra en underlivsoperation hos en plastkirurg. Nicole är 32 år, före detta stripteasedansös och porrstjärna.”

Hela filmen hittar du här!

Mer om filmen: http://www.sexybabymovie.com/

 

Annonser

2 thoughts on “DaGeNS DoKuMeNTäR – SeXy BaBy

 1. Det är förskräckligt hur den manliga porren påverkar människor och i synnerhet unga människors sexualitet idag. Nu är det inte bara näsor, bröst osv som måste opereras för att kvinnor ens skall kunna delta i mäns allt mer märkliga och ofta våldsamma sexuella övningar eller kvinnors kroppar som måste helrakas för detsamma – nu förväntas kvinnor och unga tjejer ”intim-operera” sig oxå för att deras könsorgan skall ”godtas” av män. Det är ju inte klokt, så jävla rubbat!

  Häromdagen fick jag reda på att lillebrorsans flickvän skulle börja ”träna burlesk”. Det är tydligen, precis som stripp-stång-dans en slags ”träningsform” idag. För mig är det vad det alltid har varit – strippdans för att anspela på manlig sexualitet.;)

  Gilla

  1. Träna burlesk?!? Men snälla nån! Jag som tycker att det är fruktansvärt med strippstång – eller ”poledance” som det kallas för att det inte ska vara uppenbart vad det handlar om. Läste för rätt länge sedan en artikel i den lokala tidningen om en kvinna som startat kurser i ”stol”, dvs som strippstång fast med en stol, och hon framförde det hela som den perfekta träningsformen för alla – även barn och hade inga som helst problem med ursprunget. Nähä.

   Sen tycker jag att det är idiotiskt med all sorts konstruerad träning men det är ju vad jag tycker… 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s