VeCKaNS FeMiNiSTPePP!

 

Dags igen!

Jag och bloggsystrarna NoBoyToy och When Darkness Falls har funderat på hur vi skulle kunna lyfta fram andra feministiska bloggar, de som inte är stora och kända men som delar vår feministiska kamp. Tillsammans är vi starka och tillsammans gör vi skillnad!

Så kom tanken på Feministbloggpepp. Det innebär att vi varje vecka peppar några bloggar lite extra. Läser, kommenterar, länkar och sprider. Har en inte tid och ork att skriva kommentarer kan en ändå besöka bloggen så ofta en kan så att den kommer högre upp på topplistorna och samtidigt förhoppningsvis puttar ner de antifeministiska och rasistiska bloggarna från listan.

Varje tisdag kommer vi att presentera några bloggar som vi hoppas att vi alla hjälps åt med att uppmärksamma. Förhoppningsvis kommer det att också vara bloggar som du gillar och fortsätter att besöka. Den här veckans bloggar är – tada! –

 

mondokanel

karmalogik

Mias magnifika

 

Läs mer här: https://calleism.wordpress.com/feministpepp/

 

Nu kör vi!

 

 

Annonser

2 thoughts on “VeCKaNS FeMiNiSTPePP!

 1. Ett annat sätt att lyfta mindre bloggar hörrni,är att skaffa ett bloggportalenkonto. Då syns ni i statistiken samt kan lyfta era favoriter pga då syns de i topplistor som alla andra användare kan se och klicka på!!

  Här kan ni hitta en lista på de feministbloggare som finns nu: bara att logga in och sen klicka på valfri bloggnamn och sen lägga till: http://www.bloggportalen.se/BlogPortal/view/TopLists?tl=1&categoryId=4

  Gilla

  1. Tack för tipset! Vore en härlig känsla att få peta ner Pelle Billing från den listan!
   Ska bara jobba lite med min enorma aversion mot att ha konton överallt…

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s