VeCKaNS FeMiNiSTPePP!

 

Det har hunnit vara väldigt mycket tisdag innan veckans FeministPepp kravlar sig ut i bloggvärlden men när tekniken inte vill får en ha lite tålamod.

Så vad säger ni? Har ni väntat? Gnager ni på naglarna av spänning? Är ni nära att kollapsa av längtan efter att klicka er in på veckans FeministPeppBloggar?

Jamen då kör vi väl då! Weee!

 

Jag och bloggsystrarna NoBoyToy och When Darkness Falls har funderat på hur vi skulle kunna lyfta fram andra feministiska bloggar, de som inte är stora och kända men som delar vår feministiska kamp. Tillsammans är vi starka och tillsammans gör vi skillnad!

Så kom tanken på Feministbloggpepp. Det innebär att vi varje vecka peppar några bloggar lite extra. Läser, kommenterar, länkar och sprider. Har en inte tid och ork att skriva kommentarer kan en ändå besöka bloggen så ofta en kan så att den kommer högre upp på topplistorna och samtidigt förhoppningsvis puttar ner de antifeministiska och rasistiska bloggarna från listan.

Varje tisdag kommer vi att presentera några bloggar som vi hoppas att vi alla hjälps åt med att uppmärksamma. Förhoppningsvis kommer det att också vara bloggar som du gillar och fortsätter att besöka. Den här veckans bloggar är – tada! –

 

AmraHamra

Genusfotografen

Klaras Katter

 

Läs mer här: https://calleism.wordpress.com/feministpepp/

Nu kör vi!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s