HeLGuTMaNiNG!

 

Långhelg men inte ska ni behöva vara sysslolösa för det! Ni ska få lösa korsord! Med chans att vinna fint pris! Woop woop! som Jenny skulle säga! Här kommer det – världens minsta korsord:

världens minsta korsordSkitenkelt!

Först rätt svar vinner ett idolvykort från 1980 med Ingemar Stenmark iförd gröna gummistövlar, komplett med en personlig hälsning från mig!

StenisAwsome, alltså!

 

Lycka till!

 

Annonser

27 thoughts on “HeLGuTMaNiNG!

 1. Men herre min Buddah! Jag är ju typ lika lite i bloggvärlden som du nu ju och dessutom har jag ju redan försökt lösa detta irl. Och det gick ju sådär 😉

  Gilla

    1. Men snälla nån! Gör ingenting oöverlagt nu bara! Jag respekterar förstås ditt val men jag skulle tycka att det var väldigt sorgligt om allt försvann. Din blogg är ju bara bäst, liksom!

     Gilla

     1. Jag vet!!! 😉 Men du får läsa nytt istället för gammalt. Vill inte ha gammalt som ligger och tynger. Jag tror heller inte att det är meningen att vi ska kunna gå tillbaka och bli påminda om saker som har hänt. Vi är alla olika såklart, men jag känner att det påverkar mig väldigt negativt. Eftersom jag har så svårt med nuet och att hålla någon slags sköld uppe hela tiden, så behöver jag min kraft och energi till det och inte till att ta tag i saker från förr om och om igen. För det är så det blir för mig. Att gammalt kommer tillbaka. Det jobbiga är ju när gammalt som jag inte vill tänka på hänger ihop med glada minnen från när barnen var små. Hur gör en där liksom? 🙂 Får fundera lite…

      Gilla

      1. När jag startade den här bloggen hade jag tänkt att jag skulle börja om på nytt varje år. Det har inte blivit så (ORKA!) men jag skulle vilja. Kanske nästa år…

       Så radera du! Nytt och fräscht! Sopa ut allt damm ur skrymslen och vrår! Lämna allt och gå din väg!

       Gilla

 2. Hm… Jag skrev ner det på ett papper och det känns som att jag är något på spåren, fast jag får inte ihop det ändå. Om jag antar att Kattdjur är LO och Mjölkgivare är KO, skulle jag kunna skriva ett I i den sista rutan och få Illamående till KOLIK, om jag läser lite kreativt. Men då har jag ingen aning om vad Litet hus är (ILOK, någon?). Dessutom börjar inte KOLIK vid vågrät 1, så jag kanske ändå är ute och cyklar.

  Gilla

   1. Nä, jag förstod nästan att jag var inne på fel spår. Då har jag inget bättre att komma med just nu, vilket är extremt irriterande. sätter mig med armarna i kors och surar en stund

    Gilla

    1. Haha!

     Ännu mer irriterande var det ändå när Storebror kom på vilka ord som skulle in men sen inte orkade fundera på hur han skulle få dit dom. Snacka om att snava på mållinjen och inte orka resa sig upp. Tonåringar…

     Gilla

       1. Jag hoppas inte det ska hålla mig vaken i natt, men det stör mig enormt att jag inte kan lösa det. Nu har jag t o m rekryterat sambon fast inte fasen gick det bättre för det. Vi hade en teori som vi inte fick att funka, suck.

        Det låter för övrigt inte kul att ligga vaken om nätterna, känns det som om huvudet mår något bättre alls?

        Gilla

        1. Eftersom du är den enda som försöker är jag frestad att yppa svaret men inte riktigt än. Hur länge står du ut?

         Jag ligger inte sömnlös på nätterna nu, tack så väldans för omtanken!, det är bara när jag har ett klurigt matteproblem att lösa. Då kan jag drömma om det också. Jag har en problemlösarhjärna, det är väl en av anledningarna till att den blev överhettad kan jag tänka mig. Den försökte lösa problem som inte går att lösa och det funkar ju inte.
         Mår bättre nu och har börjat så sakteliga att komma underfund med hur mycket jag klarar av. Men som alla förändringar är det en arbetsam och ibland smärtsam process, inte bara för mig utan förstås även för min närmsta omgivning. Alla cirklar rubbas och nu ska vi komma underfund med var de ska ligga istället och hur alla ska förhålla sig till det. Lär ta ett tag men det blir nog väldigt fint när det är klart!

         Gilla

         1. Jag tror jag ger upp officiellt nu. Problemet är att komma på orden för Litet hus och Illamående. Vi hade ”holk” på förslag här igår, men vi fick inte ihop det och nu känns det som om min hjärna satt sig med armarna i kors och ba’ ”nähädu, det här tänker jag inte försöka mig på något mer”.

          Det låter i alla fall skönt att du känner att det blir bättre. Och vissa saker måste få ta tid, men vi är inte så bra på det i dagens samhälle, utan allt ska bara gå fort, fort, fort. Att låta saker och ting ta den tid de behöver är en konst, så fortsätt ta hand om dig!

          Gilla

          1. Ge inte upp nu! Du får en ledtråd! Jag har aldrig påstått att det måste vara bokstäver! Eller hur?!

           Tack för omtanke!

           Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s