PaTRiaRKaTeT KaN SKaDa DiN HäLSa

Hej alla!

Jag hänger som ni vet inte i sociala medier, har varken Facebook, Twitter, Instagram och allt vad som nu finns. Jag är här eller hemma liksom. Emellanåt broderar jag tavlor. Som jag emellanåt säljer. (Min enda inkomst, by the way.) Som till exempel den här:

patriarkatet kan skada din hälsa

Det viskas i vinden om att den sprider sig över nätet (vilket jag alltså inte vet någonting om på grund av inte där) och det är himla kul – yeah! Det har jag absolut ingenting emot. Använd den gärna, sprid den gärna och brodera den gärna själva! Om ni vill köpa originalet kan det hända att den finns kvar på Etcetera i Malmö, jag har ingen aning. Nån som vet? Ni kan ju alltid gå dit i alla fall och äta god soppa. Är den i närheten av så god som soppan på Etcetera här i Norrköping så utlovas kulinarisk orgasm och en mage så full (eller ”Kwedu” som en säger på bondska) att ni får problem med att ta er hem.

Det som skulle glädja mig är att om ni, när ni använder er av bilden, berättar att det är jag som har gjort den. Det vore himla trevligt, tycker jag. Då kan jag ligga här på min kammare, förnöjt pilla mig i naveln och yvas över min egen förträfflighet. Nice!

Lite annat jag gjort hittar ni här: http://callesfinasaker.wordpress.com/

Hälsningar, Calle

 

Annonser

8 thoughts on “PaTRiaRKaTeT KaN SKaDa DiN HäLSa

    1. Skulle vilja svara JA! på det men tyvärr… jag orkar inte just nu. Däremot är det fritt fram att göra en egen, det är bara att förstora så ser du mönstret tydligt – bara att sno, vassego!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s