FiNNS DeT eGeNTLiGeN NåGoT MeR ViDRiGT, oSMaKLiGT oCH DJuPT LöGNaKTiGT JuST Nu äN SVeRiGeDeMoKRaTeR SoM PåSTåR aTT De äR MoT RaSiSM?

 

Nej, det finns det inte.

Det som oroar mig är att de vet att det fungerar att ljuga.

 

Annonser

4 thoughts on “FiNNS DeT eGeNTLiGeN NåGoT MeR ViDRiGT, oSMaKLiGT oCH DJuPT LöGNaKTiGT JuST Nu äN SVeRiGeDeMoKRaTeR SoM PåSTåR aTT De äR MoT RaSiSM?

 1. Jag instämmer i ett rungande NEJ! Just nu får jag ont i magen varje gång jag ser en valundersökning, eftersom jag vet att SD kommer ligga alldeles för högt. Och med ”alldeles för högt” menar jag egentligen att någon överhuvudtaget röstar på eländet. Jag vet inte om jag kommer att våga följa någon valvaka på söndag, för jag är nog mer orolig inför detta val än jag någonsin varit tidigare. Det är mycket som står på spel.

  Gilla

  1. De verkar dessutom ha HUR MYCKET PENGAR SOM HELST att sprida sin dynga med. Reklamfilmer på TV på bästa sändningstid, hel- och halvsidesannonser i alla landets tidningar and the list goes on… Ska vi inte också oroa oss över vilka som ger dem dessa miljoner? Det är en rasistisk lobbyverksamhet av enorma proportioner som sköljer över oss. Vem tjänar på det?

   Jag kommer att valvaka på söndag. Tillsammans med ett stort gäng feminister som kan hålla varandra i handen om det känns otäckt. För det känns onödigt läskigt just nu.

   Gilla

   1. Usch ja, deras dynga finns verkligen vart man än vänder sig. Var de får pengarna ifrån törs man knappt tänka på…

    Den som ändå hade ett stort gäng feminister att hålla i handen på söndag. Det känns som om att vara mitt i en skräckfilm, en sådan som är för läskig för att titta på mer än med ena ögat. Jag får hålla sambon i handen så får vi svära tillsammans över att det finns alldeles för många puckon därute.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s