DaGeNS GeNuSLeKTioN – FReDaG

 

Där jag har tagit ett exempel från stor tidnings kommentarsfält  tidigare i år. Det är Patrik Olsson som vet hur saker ligger till. Eh, tror han i alla fall:

 

”Det finns en omfattande diskriminering mot män, både i form av lagar och attityder i dagens samhälle. Att kvinnor får vårdnaden är inte pga något patriarkat som du säger utan pga det matriarkat som vi lever i idag. Vårt samhälle gynnar ensidigt kvinnor och din motivering att kvinnor hade de jobbigt förr i tiden håller inte. Män har i alla tider varit mer utsatta än kvinnor. Varför vill feminister inte ha jämställdhet? För de trivs i matriarkatet de skapat!”

 

Annonser

15 thoughts on “DaGeNS GeNuSLeKTioN – FReDaG

 1. Hö hö, han är ju dum på riktigt. Undrar faktiskt när samhället ensidigt gynnar kvinnor för jag har då banne mej inte känt mig gynnad någon gång utan snarare tvärtom. De män jag levt med däremot, ja gissa om de blivit gynnade. *suck vilka stolpskott det finns*

  Gilla

 2. Det här känns humoristiskt och bara väldigt sorgligt på samma gång. Vita män vägrar att se sina privilegier, utan tror på fullt allvar att de har det svårast av alla! Det är som att de förvänger precis allting för att framställa sig som offer, trots att det är tydligt att de inte är det. Tröttsamt!

  Gilla

 3. Jag hörde en redovisning (från SOM i gbg)av vilka det är som komenterar i media och som är aktiva på bloggar, det är bara 4 % av befolkningen….så dumskallarna som denna ovan är förhoppningsvis inte så många, men det är bara dom som hörs i media…
  Dom är omöjliga att bemöta oc hjag skulle tro att de har problem med kvinnor. precis som en viss B

  Gilla

   1. Kan vi inte samla ihop dem och starta upp en freakshow?!
    Kom och titta! Kom och titta! En alldeles levande kvinnohatare! För en femma får ni klämma!

    Gilla

 4. Den här typen av kommentarer från män, stöter man ofta på i tidningarnas kommentarsfält. Inte bara i Sverige utan också i utländsk media.

  Det finns ett ord som jag tycker beskriver dessa män bra – de är primitiva.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s